Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΤΗΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Και μεσα σε ολα αυτα και την τεραστια αλλα και απολυτα δικαιη νικη του Παναθηναικου, θεωρω υποχρεωση μου να επισημανω την μεγαλη αξια για ολους τους ελληνες προπονητες, οτι η πορεια τον 2 ομαδων γινετε με ελληνες στο παγκο τους.

Αν σε αυτο θυμηθουμε οτι το σαββατο ενας αλλος ελληνας θα διεκδικησει τον τελικο του euro cup, τοτε αναμφιβολα μπορουμε να κανουμε λογο για σχολη ελληνων προπονητων με μεγαλο κυρος.


Βεβαια η μεγαλη δικαιωση θα ερθει αν επιτελους καταφερουμε και την κατακτηση και οχι απλα συμμετοχη με ελληνα τεχνικο σε τελικο euroleague, (Ιωαννιδης, Γιαννακης).


Αρα το φετεινο στοιχημα αποκτα διπλη σημασια για ολους εμας μιας και εχουμε την δυνατοτηα ακομα και για κατακτηση του double απο ελληνες προπονητες (Euroleague, Euro Cup) πραγμα που θα σημανει μεγαλη επιβεβαιωση και επιβραβευση για τον ελληνα προπονητη.

Και φυσικα, δεν προκειται ξαφνικα να λυσουμε τα οποια προβληματα κοινωνικα και καθημερινης διαβιωσης αντιμετωπιζουμε σαν λαος, θα ειναι ομως μια απαντηση σε ολη την ευρωπη οτι σαν περηφανος λαος που ειμαστε εχουμε ικανοτητα και θα δωσουμε ενα ηχηροτατο χαστουκι σε οποιον μας υποτιμα σαν αξια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου